Gratis kusseErotisk kusseKusselinksDansk kusse

Billeder af kusser

Dette er stadig på forsøgsplan. Jeg har nemlig lavet en side, som i ser her, hvor jeg simpelthen bare har placeret diverse billeder af kvinder der har en kusse over standarden. Og eftersom at standarden er individuel, når vi snakker kusse og piger, er det altså ikke sikkert at alle vil være enige med mig i, at det er en flot kvinde eller kusse - men det er forsøget værd. Jeg er meget interesseret i at få noget feedback på om I synes det er en flot kusse eller ej.
Man kan skrive til mig på kusseman@postmandpik.dk og så vil jeg offentliggøre din mening her på siden, under kussebillederne.

Annoncer


Lars Bæk C. skrev den 9. august, 2009:
Hey og tak for billederne. Synes faktisk at alle kusserne på denne side er rigtig flotte og lækre. Sidder her med min stive pik og fantaserer om at kneppe en kusse på samme højde som en af disse kvinder. Jeg kigger snart igen - forresten er det nogle fede billeder du smed op forleden. Var blevet nervøs for om du ikke opdaterede mere, men det gør du jo så. GRATZ! ;)
Pia Stork skrev den 7. august, 2009:
Nu er jeg jo en pige og er derfor ik sikker på du v høre min mening? men her kommer den alzå! Synes mange af pigerne er for pornoagtige.. kan godt lide naturlige piger som hende på "naturlig ksuse" siden - kan vi ik få flere af den slags kusser plz?
Henrik Jensen skrev den 3. august, 2009:
Ved du hvad? Hvis du var her, ville du sq få et kæmpe håndtryg. Tak for en alt for fed side.. Må sQ indrømme at jeg har hakket svinet af til den mange gange :D Tak og ser frem til flere kusse billeder.